آکادمی زبان ارس

موسسه رنگین کمان ،پس از کسب نتایج موفق و تجربیات پربار در زمینه آموزش کودکان،این بار با عنوان ((آکادمی زبان ارس)) رسالت خود را با هدف آموزش تخصصی زبان در رشته های مختلف برای بزرگسالان آغاز نموده و در راستای ارتقا سطح علمی علمی و مهارت های کاربردی و احاطه بر آخرین پیشرفت ها، گامی نو در جهت طراحی و برگزاری دوره های آموزش زبان برداشته است.

آکادمی زبان ارس

موسسه رنگین کمان ،پس از کسب نتایج موفق و تجربیات پربار در زمینه آموزش کودکان،این بار با عنوان ((آکادمی زبان ارس)) رسالت خود را با هدف آموزش تخصصی زبان در رشته های مختلف برای بزرگسالان آغاز نموده و در راستای ارتقا سطح علمی علمی و مهارت های کاربردی و احاطه بر آخرین پیشرفت ها، گامی نو در جهت طراحی و برگزاری دوره های آموزش زبان برداشته است.

با توجه به رویکرد پژوهش محور، موسسه ارس موفق به ارائه سیستم های جدیدی با نام (Aras MediaApproach) آموش زبان انگلیسی از طریق رسانه و غیره شده است. با استفاده از روش نیاز سنجی (Needs Analysis) بررسی موشکافانه تئوریهای آموزشی، تجزیه و تحلیل دقیق عوامل تاثیر گذار در روند آموزش و بکارگیری بهترین تجهیزات آموزشی سعی دارد تا فرآیند «کشش دانش» برای دانشجویان درونی گردد.
زبان انگلیسی نقش های متفاوت و مهمی در ارتباطات دنیای امروز بر عهده دارد که یکی از آنها شرکت در آزمون های معتبر بین المللی برای تحصیلات عالی در دانشگاهها و یا بالا بردن سطح شغلی و سرمایه گذاری خارجی می باشد یکی از فعالیت های آکادمی زبان ارس، طراحی و برگزاری دوره های کاربردی آموزش زبان مطابق با استانداردهای بین المللی است که در این راه از بکارگیری وسایل نوین کمک آموزشی، روش های جدید تدریس، ارتباط با معتبرترین مراکز آموزش زبان دنیا و … بهره جسته ایم.
آموزش،برنامه ریزی و پشتیبانی از اهداف ارس است که برای تحقق این هدف از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد . ما همواره به آینده چشم دوخته ایم و با در نظر داشتن عوامل فوق و اجرایی ساختن آنها،بتوانیم رسالتی که بر دوش خود احساس می کنیم به سر منزل مقصود برسانیم.

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

کافیه تو اینترنت فقط “انگلیسی” رو سرچ کنید؛ تا الی ماشالا واستون سایت میاد که راه های یادگیری زبان رو نوشته. یا شاید از دوستاتون یا از معلم های انگلیسیتون خیلی شده که پرسیده باشید واسه انگلیسی یاد گرفتن باید چی کار کنید. خب طبیعیه که هر کدوم یه راهکار بهتون پیشنهاد میدن و از دید خودشون اون بهترینه. ولی باید قبول کرد بعضی روش ها تقریبا ثابته یعنی ممکنه همه اون چند روش رو توی بقیه ی راهنمایی هاشون بهتون پیشنهاد داده باشن که ما هم می خوایم توی این مقاله برخی از اون ها رو به شما یادآوری کنیم.

1- از اشتباهاتتون نترسید. اعتماد به نفس داشته باشید. معلمتون یا بقیه اگه متوجه اشتباهتون بشن درستش می کنن.

2- سعی کنید خودتون رو توی محیط قرار بدید. یعنی اینکه با دوستاتون انگلیسی حرف بزنید. انگلیسی پیامک بدید یا توی

تلگرام یه گروه بسازید که در مورد موضوعات مختلف صحبت کنید.

3- هر روز تمرین کنید. برای یادگیری تون برنامه ریزی داشته باشید. ببینید که چند ساعت در هفته برای تمرین نیاز دارید. سعی کنید روال برنامه ریزی تون رو تکرار کنید.

4- برنامه ی یادگیریتون رو به خانواده یا به دوست نزدیکتون بگید و ازشون بخواید تا تشویقتون کنن و پیگیر باشن.

5- همه ی چهار مهارت شنیداری، گفتاری، درک مطلب و نوشتاری رو یاد بگیرید و باهم پیش ببرید.

6- یه دفترچه برای کلمات جدیدی که یاد می گیرید داشته باشید. از اون ها توی جملات استفاده کنید و حداقل سه بار سعی کنید توی گفته هاتون ازشون استفاده کنید.

7-ببینید چه زمانی واسه یادگرفتن راحت تر هستید. اینکه صبح ها مطالعه کنین یا آخر شب همش به عادات مطالعاتی خودتون بستگی داره.

8- بهتره واسه به خاطر آوردن راحت تر کلمات از مثال های کلمه ی مورد نظر به جای حفظ کردن خود کلمه استفاده کنید.
9- یه هدف بلند مدت در نظر بگیرید و واسه رسیدن به اون متمرکز بشید.

10- هدف کوتاه مدت هم داشته باشید و هر وقت بهشون رسیدید خودتون رو به نوعی تشویق کنید.

11- به این فکر کنید که چه روشی ممکنه برای یادگیری شما بهتر باشه و از همون روش استفاده کنید.

12- از دیگرون مثل همکلاسی هاتون، معلم یا دوستاتون کمک بگیرید.

13- دائما دوره کنید. حتما یه زمانی رو برای مرور مطالبی که یاد گرفتید بگذارید.

14- یه زمان نیم ساعتی رو برای یادگیری در نظر بگیرید. یکسره مطالعه کردن راندمان کارتون رو میاره پایین.

15- واسه بالا رفتن سطحتون عجله نکنید. فعلا توی این سطحی که هستید متمرکز شوید.

16- بهتره از دی وی دی یا ویدیوهای ضبط شده به جای برنامه های تلویزیونی استفاده کنید. اینجوری خیلی راحت اگه قسمتی از اون رو متوجه نشدید می تونید به عقب بر گردید یا بارها اون رو نگاه کنید.

17- از کتاب داستان های سطح بندی دار استفاده کنید. این کتاب ها برای سطح شما هم در بازار موجوده. تموم کردن یه رمان خیلی حس خوبی بهتون میده.

18-  وقتی دارید یه مطلبی رو می خونید، بار اول برای درک کلی اون بخونید و بعد از اتمام برگردید و معانی کلمات رو دربیارید.

20- گاهی اوقات سعی کنید معانی کلمات رو حدس بزنید. این کار رو می تونید ار واژه های اطرافش در جمله حدس بزنید.

21- ریشه ی کلمات رو یاد بگیرید. این جوری راحت تر می تونید معنی اون ها رو حدس بزنید.

22- وقتی یه واژه ی جدید یاد می گیرید سعی کنید بقیه ی شکل های اون رو هم یاد بگیرید. مثلا اگه یه فعل یادگرفتید؛ صفت، قید و اسم اون رو هم به خاطر بسپارید.

23- زبان انگلیسی خلاف زبان فرانسه یا ژاپنی از استرس در کلمات استفاده میشه. واسه کلمات جدیدی که یاد می گیرید، بخش هاش رو بشمارید و ببینید استرس کجای کلمه باید قرار بگیره. هر کلمه فقط یه استرس داره و همیشه روی حروف صدا دار قرار می گیره. استرس فعل های دو بخشی روی بخش دومه (begin ). اسم های دو بخشی (TEAcher)  و صفت هاHAPpy)) روی بخش اولشون استرس می گیرن.

24- هر زمانی که می تونید از انگلیسی استفاده کنید. این راحت ترین کاریه که واسه مرور می تونید انجام بدید.

25- انگلیسی رو به زبان مادریتون ترجمه نکنید. همینطور که در مقاله ی قبلی هم گفتیم انگلیسی فکر کردن میزان راحت صحت کردنتون رو بیشتر می کنه. با خودتون انگلیسی صحبت کنید اما جوری نباشه که جلوی دیگرون و تو کوچه خیابون این کارو انجام بدید چون مردم ممکنه فکر کنن شیرین عقل شدین!

26- یاد گرفتن یه زبون دیگه طوری نیست که فقط از تو کتابا یاد بگیرید. مثل رانندگی می مونه، باید انجامش بدید.

27- سعی کنید خاطراتتون رو به انگلیسی بنویسید. واسه خودتون یه دفترچه خاطرات انگلیسی داشته باشید.

28- برای اینکه املای کلمات رو یاد بگیرید سعی کنید چیزهایی که می شنوید رو بنویسید یا حتی تو ذهنتون اسپلش کنید.

29- علامت گذاری ها رو یاد بگیرید و سعی کنید به درستی از اون ها استفاده کنید.

30- خیلی ها دوست ندارن صدای ضبط شده ی خودشون رو بشنون. اما شما جزو اون دسته نباشید. صداتون رو ضبط کنید و به تلفظ ها و آوای کلامتون گوش بدید. این کار شما رو کمک می کنه تا ایرادهاتون رو متوجه بشید و اون ها رو حل کنید.

31- خیلی از معلم ها ممکنه بهتون گفته باشن که از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید. پس حرف گوش بدید و این کار رو انجام بدید که باعث میشه انگلیسی فکر کنید و از ترجمه کردن اون بپرهیزید.

32- انگلیسی زبان ها از افعال زمانی برای زمان بندی کارهاشون استفاده می کنن. ما

در زبان فارسی ممکنه ی همه ی اون اصول ها رو نداشته باشیم. پس خیلی مهمه که بدونید اون ها کی ازشون استفاده می کنن و کامل یادشون بگیرید.

33- وقتی به کلاس می روید روی درستون تمرکز کنید. هی با گوشیتون ور نرید. شش دنگ حواستون به مطالب باشه. سعی کنید کنار کسی بشینید که با همدیگه قبل از کلاس انگلیسی صحبت کنید.

34- برای روان تر صحبت کردن سعی کنید از تصاویر استفاده کنید. مثلا اگه قصد دارید به رستوران برید قبلش به این فکر کنید که اگه قرار بود اونجا همه انگلیسی صحبت کنن مهماندار چی به شما می گفت یا از چه عباراتی استفاده می کرد.

خودتون رو فقط به این موارد محدود نکنید و سعی کنید از هر چی فکر می کنید ممکنه کمکتون کنه واسه یادگیری استفاده کنید. عادات مطالعاتی همه با هم یکسان نیست. پس خودتون رو سرزنش نکنید و به جای دست درو دست گذاشتن واسه یادگرفتن انگلیسی از همین الان شروع کنید.

بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی 

  • ۹۶/۰۸/۱۵
  • آکادمی زبان ارس

آموزشگاه زبان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی